Zoom Workshop Positief Opvoeden

Uitgelicht

8 mrt
 • 20:00
 • Zoom in vanuit huis
 • Gratis na aanmelding

“Kinderen doen het beter als zij zich beter voelen”
Interactieve zoom workshop voor ouders met kinderen tussen 2 - 12 jaar.

We doen allemaal ons best om onze kinderen zo goed mogelijk op te voeden. Tegelijkertijd is het soms best lastig. Dit is niet gek want we hebben er geen opleiding voor gedaan, ieder kind is weer anders en vaak heeft je partner ook weer andere ideeën. Daarom is het heel normaal dat je af en toe worstelt hoe je het beste om kunt gaan met ruzie, gezeur, scherm strijd en niet luisterende kinderen. 

Wil je leren hoe je op een positieve manier om kunt gaan met dit soort lastige momenten? Dan is deze 'opvoed' workshop echt iets voor jou. 

Door op een positieve manier je kinderen op te opvoeden zullen zij zich bemoedigd voelen en meer leren handelen vanuit een intrinsieke motivatie. Hierdoor voelen zowel ouders als kind zich respectvol behandelt, met als gevolg dat je samen tot oplossingen komt, zonder te straffen of belonen. Respect en bemoediging werken namelijk veel beter! In deze workshop laat Valerie je zien én ervaren hoe je dat aanpakt. Je zult zien dat het in huis direct een stuk gezelliger wordt! 

Zoom Workshop
Met
Zoom.us kun je met elkaar videobellen. Net zoals bij een ‘normale workshop’ kun je elkaar zien, met elkaar praten en ook chatten. De workshopbegeleider kan ook haar computerscherm delen waardoor er op die manier -ter ondersteuning van het thema- ook informatie gedeeld kan worden. Je kunt Zoom eenvoudig gebruiken vanaf je desktop of laptop, maar er zijn ook apps beschikbaar voor je smartphone en tablet. Zoom is gratis. 

Ouders voor ouders
De workshop wordt begeleid door Valerie Ritchie. Zij is moeder van drie kinderen (13, 11 en 8 jaar) en is pycholoog, Internationaal PCI Opvoed Coach, Positive Discipline Educator en Expat Expert. Vanuit haar praktijk https://theparentalcoach.com  (online en in Zeist e.o.) geeft zij workshops, trainingen en 1:1 coaching om nieuwe technieken te leren die ouders helpen om meer harmonie en verbinding in het gezin te krijgen en om te kunnen gaan met alledaagse uitdagingen. Haar doel is om ouders te helpen de ouder te zijn die zij willen zijn, zodat kinderen kunnen bloeien en ouders met vertrouwen en plezier kunnen opvoeden.

Deelname en aanmelding
Deelname aan is gratis na aanmelding. Klik hier om je aan te melden. Na aanmelding krijg je van ons inloggegevens om te kunnen deelnemen aan de ‘Zoom Workshop’. Deze begint om 20:00 uur en duurt tot ongeveer 21:30 uur. Voor meer informatie kun je mailen naar info@ouderslokaal.nl

Start: 
maandag, maart 8, 2021 - 20:00
Eind: 
maandag, maart 8, 2021 - 21:30

Activiteiten

8 mrt

Praat Lokaal HSP

 • 08/03/2021
 • gratis na aanmelding
8 mrt

Zoom Workshop Positief Opvoeden

 • 08/03/2021
 • Gratis na aanmelding
10 mrt

Zoom Praat Lokaal Opvoeden na Scheiding

 • 10/03/2021
 • Gratis na aanmelding
18 mrt

Zoom Workshop De 9-jaars Fase

 • 18/03/2021
 • Gratis

Ouders Lokaal De Ronde Venen

Lokaal samenwerking

Ouders lokaal werkt o.a. samen met het Centrum voor Jeugd en Gezin, Buurtgezinnen, Stichting Tympaan De Baat en Stichting Verantwoord Gamen

Chat provider: LiveChat