Zoom Workshop Cirkel van Invloed

Uitgelicht

14 mrt
  • 20:00
  • Zoom in vanuit huis
  • Gratis na aanmelding

Het succesvolle boek "De zeven eigenschappen van effectief leiderschap" van Stephen Covey is een wereldwijde bestseller. Zijn zoon Sean Covey heeft gebaseerd op dit gedachtengoed een boek geschreven voor kinderen. Daarin vertelt hij over zeven gewoonten die ervoor kunnen zorgen dat kinderen lekkerder in hun vel zitten en meer zelfvertrouwen krijgen.

De zeven gewoonten zijn onderverdeeld in drie delen: begin bij jezelf, werk daarna goed samen en zorg goed voor jezelf. Universele principes als verantwoordelijkheid nemen, plannen, respect, samenwerking en evenwicht komen terug in de gewoonten. Deze principes zijn vandaag de dag harder nodig dan ooit. Door als ouder en kind kennis te hebben van de zeven eigenschappen creëer je een gemeenschappelijke taal. Het is heel handig om te kunnen zeggen: "Laten we een win-win oplossing zoeken" en iedereen begrijpt precies wat je bedoelt. Wil jij je kind begeleiden naar meer zelfvertrouwen en verantwoordelijkheid, volg dan de online workshop "Cirkel van invloed":

  • Leer de zeven gewoonten om je kind lekkerder in zijn vel te laten zitten
  • Ontdek de cirkel van invloed en hoe je dit aan je kind kunt uitleggen
  • Laat je inspireren door handige vragen hoe je het gesprek met je kind kunt aangaan
  • Ontmoet andere ouders en leer van elkaar door ervaringen uit te wisselen
  • Pak de kans om je vragen rondom dit onderwerp te stellen.

Ouders over de workshop
"Ik vond het inspirerend, laagdrempelige informatie en tips over de cirkel van invloed. Heb zeker een aantal punten meegenomen."
"Een hele fijne avond. Sloot goed aan bij de verwachtingen. Niet teveel theorie, maar veel praktijkvoorbeelden om het toepasbaar te maken."

Ouders voor Ouders
De workshop wordt begeleid door Linda van Valkenhoef. Zij is moeder van twee kinderen (2013, 2016) en is leiderschapscoach (NOBCO geregistreerd). Naast haar baan als in-house leiderschapscoach, heeft ze haar eigen coachpraktijk. Haar doel is om ouders te helpen op een constructievere manier naar situaties te kijken, waardoor ze meer impact kunnen maken in de opvoeding, maar ook in de rest van hun leven. Tijdens deze avond zal zij haar ervaringen als moeder en als coach met jullie delen.

Deelname en aanmelden
De zoom workshop is voor ouders/verzorgers van kinderen in de basisschool leeftijd. Deelname is gratis na aanmelding. Klik hier om je aan te melden - je ontvangt in de bevestiging de link naar de zoom meeting. Voor meer informatie kun je mailen naar info@ouderslokaal.nl

Ouders gezocht!
Vind je het leuk om te helpen? Wij zijn op zoek naar ouders die ons team en ons bestuur willen versterken.  Klik hier voor een overzicht van de vacatures of mail naar info@ouderslokaal.nl

Start: 
dinsdag, maart 14, 2023 - 20:00
Eind: 
dinsdag, maart 14, 2023 - 21:30

Activiteiten

Ouders Lokaal De Ronde Venen

Lokaal samenwerking

Ouders lokaal werkt o.a. samen met het Centrum voor Jeugd en Gezin, Buurtgezinnen, Stichting Tympaan De Baat en Stichting Verantwoord Gamen

Chat provider: LiveChat