Teddybeer Picknick bij Mama Lokaal Mijdrecht

Uitgelicht

23 jul
  • 10:00
  • Bibliotheek Mijdrecht
  • Gratis

Deze ochtend mag je je favoriete knuffel meenemen en gaan we gezellig een tèddybeer picknick houden. Kom je gezellig? Ken je andere mama’s die dit leuk vinden? Kom dan gezellig samen! We starten om 10 uur met het voorlezen van een verhaaltje.  Vanwege het Corona protocol van de Bibliotheek moeten we bezoekers registreren. Laat daarom even via mail of de groepsapp weten of je komt. 

Over Mama Lokaal
Laat de was de was en kom gezellig naar het Mama Lokaal Mijdrecht om andere moeders uit je omgeving te ontmoeten! Bij Mama Lokaal kunnen (aanstaande) mama's elke vrijdagochtend tussen 10:00 en 11:30 uur vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten met kinderen van 0-4 jaar. Er wordt altijd wel wat leuks georganiseerd. Alle activiteiten sluiten zoveel mogelijk bij de leeftijden van de kinderen aan en natuurlijk ook bij de interesses van de mama's! Voor de allerkleinsten is er naast de georganiseerde activiteiten altijd wel iets leuks te knutselen en kan er in de mooie ruimte van de Bibliotheek volop gespeeld worden met elkaar. Uiteraard zijn papa's ook van harte welkom bij het Mama Lokaal! Onder het genot van een kopje koffie kan er gekletst worden met elkaar over de ups and downs van het ouderschap en de dynamiek van het opvoeden. De Mama Lokaal Kletspot staat standaard op tafel voor inspiratie, tips en leuke opvoedthema's. Op verzoek kunnen we ook speciale gasten uitnodigen zoals een draagdoekcoach, lactatiedeskundige, pedagoge, etc. Ideëen of verzoekjes kun je naar ons mailen.

Ouders voor ouders
Het Mama Lokaal wordt gecoördineerd door Anna, Marizela en Vanessa. Allen trotse moeders. 

Mama Lokaal Whatsapp
Wij hebben ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor Mijdrecht. Hierin kun je elkaar vragen stellen, tips uitwisselen en wordt je op de hoogte gehouden van onze activiteiten. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeldt daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

Ouders gezocht!
Vind je het leuk om te helpen? Wij zijn op zoek naar ouders die ons team en ons bestuur willen versterken.  Klik hier voor een overzicht van de vacatures. 

Start: 
vrijdag, juli 23, 2021 - 10:00
Eind: 
vrijdag, juli 23, 2021 - 11:30

Activiteiten

28 jul
16 aug

Bouwdorp DRV 2021

  • 16/08/2021
  • 30 euro
1 sep
1 sep

Praat Lokaal Opvoeden na Scheiding

  • 01/09/2021
  • gratis na aanmelding

Ouders Lokaal De Ronde Venen

Lokaal samenwerking

Ouders lokaal werkt o.a. samen met het Centrum voor Jeugd en Gezin, Buurtgezinnen, Stichting Tympaan De Baat en Stichting Verantwoord Gamen

Chat provider: LiveChat