Paaseierjacht De Ronde Venen

Uitgelicht

9 apr
  • 8:00
  • Door heel De Ronde Venen
  • gratis

Ga je mee Paaseieren zoeken?
Na het grote succes van voorgaande jaren, organiseren we op de eerste Paasdag weer een Eierjacht speciaal voor de allerkleinsten (t/m 10 jaar): Met je Paasmandje huppelend door je wijk op zoek naar eitjes! 

 

Mogen de kinderen bij jou  langskomen?
Meedoen aan deze Paaseierjacht is simpel: meld je aan -via onderstaande linkjes- en plaats op eerste Paasdag (vanaf 08:00 tot 16:00 uur) een mandje met eieren op een plek in je voortuin, bij je voordeur of andere gemakkelijk bereikbare plek. Kinderen kunnen tijdens een wandeling in hun buurt op zoek naar de eieren en zo op een leuke manier Pasen vieren. Er mag één eitje per kind/per adres uit het mandje/bakje gepakt worden. Wij vertrouwen erop dat ouders hierop toezien, zodat er genoeg is voor iedereen. 

 

 

Aanmelden en overzichten:

Klaar voor de Paaseierjacht? We hebben voor De Ronde Venen speciaal een systeem opgezet via googledocs (klik op onderstaande linkjes). Zo kun je je aanmelden en tevens precies zien wie meedoet in jouw wijk/dorp. Veel plezier met het zoeken! Tip: wil je de verzamelde eitjes delen, denk dan aan de eenzame ouderen in jouw dorp! Wellicht leuk om hen te verrassen met deze Paastraktatie.

 

Klik hier voor Abcoude
Klik hier voor Baambrugge
Klik hier voor De Hoef

Klik hier voor Mijdrecht
Klik hier voor Vinkeveen
Klik hier voor Waverveen
Klik hier voor Wilnis

 

Ouders gezocht!
Vind je het leuk om te helpen? Wij zijn op zoek naar ouders die ons team en ons bestuur willen versterken.  Klik hier voor een overzicht van de vacatures.

Start: 
zondag, april 9, 2023 - 08:00
Eind: 
zondag, april 9, 2023 - 16:00

Activiteiten

Ouders Lokaal De Ronde Venen

Lokaal samenwerking

Ouders lokaal werkt o.a. samen met het Centrum voor Jeugd en Gezin, Buurtgezinnen, Stichting Tympaan De Baat en Stichting Verantwoord Gamen

Chat provider: LiveChat