Kids Kleedjesmarkt DRV

Uitgelicht

27 apr
  • 10:00
  • Door heel De Ronde Venen
  • gratis na aanmelding

Leg jij ook spulletjes neer tijdens de Kids Kleedjesmarkt? 
Het was misschien al te verwachten, de festiviteiten rondom Koningsdag gaan helaas dit jaar weer niet door en dus ook de vrijmarkt en al het andere leuks voor onze kinderen. Wederom een ‘woningsdag’. Daarom organiseren wij samen met ouders een Kids Kleedjesmarkt veilig vanuit je voortuin.

Meedoen en aanmelden
Meedoen is simpel: meld je voor 26 april aanstaande aan via deze link (geldt alleen voor De Ronde Venen) en plaats op Koningsdag (vanaf 10:00 tot 14:00 uur) een kleedje met spulletjes die je kids willen verkopen op een plek in je voortuin of andere gemakkelijk bereikbare plek. Zo kan er tijdens een wandeling in je buurt gestruind worden naar koopjes en op een leuke manier toch nog Koningsdag gevierd worden. Alle deelnemende adressen worden in Google Maps gezet zodat je makkelijk je route kan bepalen. Deze is in de ochtend van 27 april up-to-date beschikbaar. Uiteraard gelden de richtlijnen van het RIVM tijdens deze wandeling, wij vertrouwen erop dat ouders hierop toezien. Corona Veiligheidstip: zorg voor een leuk (oranje) bakje waar men het geld in kan doen voor je spulletjes en vraag met gepast geld te betalen. Veel plezier alvast!

Ouders gezocht!
Vind je het leuk om te helpen? Wij zijn op zoek naar ouders die ons team en ons bestuur willen versterken.  Klik hier voor een overzicht van de vacatures.

 

 

Start: 
dinsdag, april 27, 2021 - 10:00
Eind: 
dinsdag, april 27, 2021 - 14:00

Activiteiten

Ouders Lokaal De Ronde Venen

Lokaal samenwerking

Ouders lokaal werkt o.a. samen met het Centrum voor Jeugd en Gezin, Buurtgezinnen, Stichting Tympaan De Baat en Stichting Verantwoord Gamen

Chat provider: LiveChat