Alles over tandenpoetsen bij Mama Lokaal Abcoude

Uitgelicht

2 jun
  • 10:00
  • Bibliotheek Abcoude, Broekzijdselaan Abcoude
  • Gratis

Een goede verzorging van het gebit van je peuter is heel belangrijk. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen je kind te leren dat veel zoetigheid slecht is voor het gebit. En dat goed poetsen het risico op gaatjes verkleint. De eerste jaren zal jij als ouder diegene zijn die de tandjes van je kleine poetst. Waar moet je op letten? Hoe houd je de mond van je kleine gezond? Hoe wordt het geen dagelijkse strijd? Mondhygieniste Tanya Hoogendorp van Mondzorg Vinkeveen komt deze ochtend bij Mama Lokaal op de koffie om je tips en handvatten te geven bij het tandenpoetsen van je kleine en ze neemt meteen de juiste tandenborstel/pasta mee voor je!

Over Mama Lokaal
Laat de was de was en kom gezellig naar het Mama Lokaal Abcoude om andere moeders uit je omgeving te ontmoeten! Bij Mama Lokaal kunnen (aanstaande) mama's elke woensdagochtend tussen 10:00 en 11:30 uur vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten met kinderen van 0-4 jaar. Er wordt altijd wel wat leuks georganiseerd. Alle activiteiten sluiten zoveel mogelijk bij de leeftijden van de kinderen aan en natuurlijk ook bij de interesses van de mama's! Voor de allerkleinsten is er naast de georganiseerde activiteiten altijd wel iets leuks te knutselen en kan er in de mooie ruimte van de Bibliotheek volop gespeeld worden met elkaar. Uiteraard zijn papa's ook van harte welkom bij het Mama Lokaal! Onder het genot van een kopje koffie kan er gekletst worden met elkaar over de ups and downs van het ouderschap en de dynamiek van het opvoeden. De Mama Lokaal Kletspot staat standaard op tafel voor inspiratie, tips en leuke opvoedthema's. Op verzoek kunnen we ook speciale gasten uitnodigen zoals een draagdoekcoach, lactatiedeskundige, pedagoge, etc. Ideëen of verzoekjes kun je naar ons mailen of doorgeven aan Ania

Ouders voor ouders
Het Mama Lokaal wordt gecoördineerd door Ania en Sonja. Beide trotse moeders. 

Mama Lokaal Whatsapp
Wij hebben ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor Abcoude. Hierin kun je elkaar vragen stellen, tips uitwisselen en wordt je op de hoogte gehouden van onze activiteiten. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeld daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

Wij vragen je de richtlijnen van het RIVM op te volgen zodat het voor iedereen veilig blijft. Er is in de Bibliotheek genoeg ruimte afstand te houden en er is desinfectie aanwezig. De kinderen mogen gewoon met elkaar spelen.

 
Start: 
woensdag, juni 2, 2021 - 10:00
Eind: 
woensdag, juni 2, 2021 - 11:30

Activiteiten

10 mei

Praat Lokaal HSP

  • 10/05/2021
  • gratis na aanmelding
18 mei

Zoom Workshop Beelddenker in Huis

  • 18/05/2021
  • Gratis na aanmelding
19 mei
19 mei

Zoom Workshop Je kind naar de brugklas

  • 19/05/2021
  • Gratis na aanmelding
26 mei

Ouders Lokaal De Ronde Venen

Lokaal samenwerking

Ouders lokaal werkt o.a. samen met het Centrum voor Jeugd en Gezin, Buurtgezinnen, Stichting Tympaan De Baat en Stichting Verantwoord Gamen

Chat provider: LiveChat