Willy van Putten

Uitgelicht

Vrijwilliger PR en Communicatie
Willy is moeder van 2 volwassen dochters. Eén van haar dochters paste niet helemaal lekker in het huidige onderwijssysteem waardoor Willy maar al te goed weet hoe het is om hulp te zoeken en er een weg in zien te vinden. Fijn dat Ouders Lokaal er is binnen de gemeente en ouders steunt.

Willy heeft 22 jaar gewerkt op een klantenservice afdeling bij PPG Coatings en is vervolgens overgestapt naar online business support. Hierin heeft op veel verschillende plekken werkervaring opgedaan, zoals bij gemeenten en kleine en grote bedrijven en in 2018 is ze met WvS Online Business Support gestart. 

Willy zal zich gaan inzetten voor de social media van Ouders Lokaal om zo meer zichtbaarheid te geven aan de organisatie. Daarnaast deelt ze haar kennis met betrekking tot wat er nu bij alle gemeenten in Nederland speelt rondom jeugdzorg. De meeste gemeenten willen inzetten op preventieve zorg en daar kan Ouders Lokaal een hele belangrijke rol in spelen.  

Order: 
25

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Ouders Lokaal De Ronde Venen

Lokaal samenwerking

Ouders lokaal werkt o.a. samen met het Centrum voor Jeugd en Gezin, Buurtgezinnen, Stichting Tympaan De Baat en Stichting Verantwoord Gamen

Chat provider: LiveChat