Vrijwilliger Mama Lokaal Wilnis gezocht

Uitgelicht

Ouders Lokaal zoekt een vrijwilliger voor Mama Lokaal in Wilnis.
Wij zijn op zoek naar vrijwilligers (moeders of oma’s) die het leuk vinden om Mama Lokaal Wilnis 1-2 maal per maand te coördineren op woensdagochtend van 10:00-11:30 uur.  Dit doe je met een team met andere moeders, gewoon, omdat dat veel leuker is en je op die manier kan rouleren en je samen flexibel bent. Mama Lokaal Wilnis gaat opgestart worden in september.

Over Mama Lokaal
Bij het Mama Lokaal kunnen kersverse (en bijna) moeders vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten met kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. Kinderen kunnen met elkaar spelen of meedoen aan de activiteiten die afwisselend georganiseerd worden (knutselen, voorlezen, muziek maken, etc.). Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen ervaringen gedeeld worden over de dynamiek/uitdagingen van het opvoeden van kinderen. Je inspireert en leert van elkaar. Met regelmaat schuift er op verzoek een deskundige aan die een bepaald thema belicht rondom de opvoeding van je kleine.

Wat doe je als coördinator van Mama Lokaal
Je bent als coordinator aanwezig om ouders te ontvangen en te voorzien van iets te drinken en je verzint/verzorgt de knutselactiviteiten voor de allerkleinsten. Verder bedenk je met elkaar leuke activiteiten voor het Mama Lokaal zoasl peutermuziek, yoga, of je nodigt speciale gasten uit om iets meer te komen vertellen over een bepaald thema (denk aan een draagdoekcoach, of een inspiratie ochtend over peuterpubertijd of positief opvoeden, etc).  

Als vrijwilliger bij Ouders Lokaal ben je natuurlijk zelf ook ouder en mag je je (klein)kind(eren) meenemen. Verder vinden wij het belangrijk dat je integer, gastvrij en enthousiast bent en energie krijgt van het helpen van anderen. Uiteraard krijg je de begeleiding en steun die je nodig hebt om Mama Lokaal tot een succes te maken.

Heb je interesse? Mail ons dan naar: info@ouderslokaal.nl

Ouders Lokaal De Ronde Venen

Lokaal samenwerking

Ouders lokaal werkt o.a. samen met het Centrum voor Jeugd en Gezin, Buurtgezinnen, Stichting Tympaan De Baat en Stichting Verantwoord Gamen

Chat provider: LiveChat