Sonja Eichorn

Uitgelicht

Vrijwilligster Mama Lokaal Abcoude
Sonja is moeder van twee kinderen (dochter 2008 & zoon 2011) en woont in Abcoude. Zij is Duits maar woont sinds 17 jaar in Nederland. 20 jaar heeft zij als Manager binnen een grote internatoniaal bedrijf gewerkt en probeerde een veeleisende baan, familie en een active sociale leven in balans te houden – een daglijkse uitdaging. Begin 2020 was haar batterij op en heeft zij besloten een nieuw hoofdstuk in haar leven te beginnen en zichzelf op de eerste plek te zetten. 

Sonja: ‘Een lieve vriendin heeft eens tegen mij gezegt: “Het beste cadeau wat jij aan jouw kinderen kan geven is jezelf op de eerste plek te zetten en goed voor jezelf te zorgen, dan zijn ook jouw kinderen gelukkig.  Het begint altijd met jezelf.”  Een wijze les, die ik graag eerder had geleerd. Helaas vergeten wij dit als ouders vaak. Ik zou graag mijn ervaringen willen delen met jonge ouders en hun helpen goed voor zich te zorgen en zo ook voor hun kinderen.

Order: 
18

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Ouders Lokaal De Ronde Venen

Lokaal samenwerking

Ouders lokaal werkt o.a. samen met het Centrum voor Jeugd en Gezin, Buurtgezinnen, Stichting Tympaan De Baat en Stichting Verantwoord Gamen

Chat provider: LiveChat