Ramon Buijs

Uitgelicht

Workshopbegeleider
Ramon is vader van twee leuke meiden en man van Cathelijn. De afgelopen jaren heeft Ramon menig coachopleiding gevolgd, waaronder relatietherapie, systemisch werken en de wandelcoachopleiding.

Ramon: "Ik heb het altijd superfijn gevonden om mensen te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling. Vroeger deed ik dat in de functie van leerkracht basisonderwijs en nu vanuit de praktijk Relatietherapie de Ronde Venen als relatietherapeut en life coach. Vanuit deze praktijk, die ik samen met mijn vrouw heb opgericht, begeleiden wij stellen in het herstel van hun relatie (zowel live als middels een online traject), organiseren wij relatie retreats en geven wij livecoaching. In geval van scheiden ondersteunen wij stellen in het liefdevol elkaar loslaten. Samen zetten wij ons ook vrijwillig in voor Ouders Lokaal en organiseren wij workshops rondom het thema communicatie en patroondoorberekend werken binnen de gezinsdynamiek."

Order: 
25

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Ouders Lokaal De Ronde Venen

Lokaal samenwerking

Ouders lokaal werkt o.a. samen met het Centrum voor Jeugd en Gezin, Buurtgezinnen, Stichting Tympaan De Baat en Stichting Verantwoord Gamen

Chat provider: LiveChat