Lotte van Diesen

Uitgelicht

Begeleider Praat Lokaal Opvoeden na Scheiding
Lotte van Diesen is 43 jaar en moeder van 2 dochters (Sanne 20, Britt 14) en getrouwd met Paul. Zij heeft altijd als recruitment manager gewerkt bij verschillende organisaties totdat in 2019 de energie even op was. Ze heeft toen besloten een andere weg in te slaan en is in 2020 gestart met de opleiding Kindercoach aan de Academie voor Psychodynamica welke ze in juli 2021 afrondt om vervolgens haar eigen coach praktijk op te starten.

Lotte: "Ik heb een grote interesse in wat mensen beweegt, waarom doe je iets wel of waarom iets niet. Gedrag is slechts wat we zien aan de buitenkant, maar dat wat van binnen zit daar gaat het om. Als vrouw, moeder, echtgenoot, ex-vrouw, manager, deel ik graag mijn ervaringen, hoe krijgt elk deel van jezelf voldoende aandacht en ruimte om te kunnen geven & te ontvangen wat je nodig hebt. Daarnaast is het mijn ambitie om kinderen met een hulpvraag een steuntje in de rug te geven zodat zij met vertrouwen de toekomst tegemoet kunnen en hun dromen waar kunnen maken."

Order: 
20

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Ouders Lokaal De Ronde Venen

Lokaal samenwerking

Ouders lokaal werkt o.a. samen met het Centrum voor Jeugd en Gezin, Buurtgezinnen, Stichting Tympaan De Baat en Stichting Verantwoord Gamen

Chat provider: LiveChat