Leonie Aalders

Uitgelicht

Workshopbegeleider
Leonie is moeder van een tweeling (2008) en heeft haar eigen kindercoachpraktijk ‘Anders kijken naar je kind’ in Abcoude. Ze begeleidt ouders die even vastzitten in de opvoeding. En kinderen die niet lekker in hun vel zitten.

Leonie: 'Niemand heeft eerst een hogeschool voor ouderschap doorlopen, voordat je vader of moeder werd. Dus nogal logisch dat je af en toe geen idee hebt waar je kind last van heeft of hoe je je kind kunt helpen met zijn of haar emoties. Dan wil je gewoon even kunnen sparren met iemand of en wat tips krijgen, zonder meteen een heel traject in te gaan met je kind. Daarom is het zo mooi dat Ouders Lokaal er is: van ouders voor ouders. Om je vraag herkend te zien en ervaringen uit te wisselen. En voor je het weet, heb je niet alleen jezelf, maar ook een ander geholpen. Daarom zet ik mij als moeder en professional vrijwillig in voor Ouder Lokaal: voor gelukkige kinderen en rust in huis!'. 

Order: 
10

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Ouders Lokaal De Ronde Venen

Lokaal samenwerking

Ouders lokaal werkt o.a. samen met het Centrum voor Jeugd en Gezin, Buurtgezinnen, Stichting Tympaan De Baat en Stichting Verantwoord Gamen

Chat provider: LiveChat