Edwin de Jong

Uitgelicht

Begeleider Praat Lokaal ASS
Edwin is 49 jaar, getrouwd en vader van 2 zonen van 7 en 11 jaar, Ruben en Jurian. Inmiddels woont hij 5 jaar in Abcoude en daar gaan zijn kinderen met veel plezier naar de OBS Piet Mondriaan. Edwin’s zoon Jurian kreeg (na een lang vermoeden) 4 jaar geleden de diagnose ASS. Inmiddels heeft Edwin zijn werk als kok noodgedwongen moeten opgeven, echter bevalt zijn nieuwe baan als fulltime vader en huisman hem prima. 

"De afgelopen jaren ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in de wereld van autisme, een hele mooie maar ook lastige wereld waar je als ouders nauwelijks op voorbereid bent. Enthousiast was ik dan ook over het initiatief van Ouders Lokaal waarbij ik mij meteen heb aangemeld als vrijwilliger. Om mijn ervaringen en kennis te delen ga ik bij Ouders Lokaal de activiteit Praat Lokaal Autisme coördineren met als hoofddoel: een aangenaam, fijn, rustig, begripvol, leerzaam en gelukkig leven voor kinderen met autisme."

Order: 
10

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Ouders Lokaal De Ronde Venen

Lokaal samenwerking

Ouders lokaal werkt o.a. samen met het Centrum voor Jeugd en Gezin, Buurtgezinnen, Stichting Tympaan De Baat en Stichting Verantwoord Gamen

Chat provider: LiveChat