Anita van der Greft

Uitgelicht

Coordinator Oppas Lokaal
Anita van der Greft is getrouwd en heeft 2 kinderen. Vanaf het jaar 2000 is ze werkzaam in de kinderopvang. Naast de vele cursussen en opleidingen heeft ze ervaring in de omgang met kinderen en ouders. Graag is ze een luisterend oor voor ouders en geeft ze tips over de opvoeding van het kind. Met haar enthousiasme bezorgt ze de kinderen een leuke en gezellige dag. Ze is met Oppas Lokaal in aanraking gekomen via haar kinderboek die ze heeft uitgebracht in januari 2019. Haar passie is schrijven en een droom die is uitgekomen om haar eerste kinderboek "Lisa en Tim maken wat mee" uit te geven. 

Anita: Oppas Lokaal is een heel mooi concept dat goed bij mij past. Als coördinator ondersteun ik graag ouders en oppassers. Om een goede match te maken heb je inzicht nodig in de vraagbehoefte van het gezin en de oppassers. Samen tot een mooi resultaat komen en hetzelfde doel hebben; “kinderen een gezellige tijd aanbieden en verantwoord oppassen”. 

Order: 
10

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Ouders Lokaal De Ronde Venen

Lokaal samenwerking

Ouders lokaal werkt o.a. samen met het Centrum voor Jeugd en Gezin, Buurtgezinnen, Stichting Tympaan De Baat en Stichting Verantwoord Gamen

Chat provider: LiveChat