Peuterinstuif bij Mama Lokaal Abcoude

Uitgelicht

16 okt
  • 10:00
  • Bibliotheek Abcoude - Broekzijdselaan 46b in Abcoude
  • gratis

Deze ochtend komt Natascha Bakker van coachingpraktijk Puur bij Mama Lokaal Abcoude langs voor een leuke peuterinstuif.  

 

Peuterinstuif is voor alle kinderen tussen de 0 en 4 jaar en hun papa’s/ mama’s / oma’s /verzorgers. Elke instuif staat een thema centraal. Tijdens de instuif worden er liedjes gezongen, geknutseld en wordt er bewogen.  Alle activiteiten sluiten zoveel mogelijk bij de leeftijd. Ouders en verzorgers ontmoeten elkaar en kinderen kunnen lekker samen spelen. Komen jullie ook? 

 

Mama Lokaal
Bij het Mama Lokaal kunnen kersverse (en bijna) moeders elke woensdagochtend vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten die ook net (of bijna) een baby hebben gekregen. Moeders van peuters en kleuters zijn ook van harte welkom! Onder het genot van een kopje thee of koffie kunnen ervaringen uitgewisseld worden of vragen gesteld worden aan deskundigen die met regelmaat eventjes komen binnenlopen. Bijvoorbeeld: een verloskundige, een lactatiekundige, een pedagoge, een verpleegkundige van het consultatiebureau of een babymasseuse. Heb je nog meer kindjes? Die zijn uiteraard ook van harte welkom. Opa's, oma's en papa's dan? Die zijn uiteraard ook van harte welkom!

Heb je een leuk idee, suggestie of feedback voor ons? Laat deze hier achter en wij zullen ons uiterste best doen om erop in te spelen.

Voor en door ouders
Mama Lokaal Abcoude wordt gecoordineerd door Hester en Laura. Beide trotse moeders van een zoontje. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers (moeders) die het leuk vinden om samen met Hester het Mama Lokaal Abcoude te coördineren. Lijkt het je wat? Klik hier voor meer informatie

Mama Lokaal Whatsapp
Wij hebben ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor Abcoude. Hierin houden we elkaar op de hoogte van activiteiten en wisselen we tips uit. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeld daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

 

woensdag, oktober 16, 2019 - 10:00
woensdag, oktober 16, 2019 - 11:30

Activiteiten

26 feb

Mama Lokaal Abcoude

  • 26/02/2020
  • Gratis
28 feb

Mama Lokaal Mijdrecht

  • 28/02/2020
  • Gratis
2 mrt

Praat Lokaal HSP

  • 02/03/2020
  • gratis na aanmelding

Ouders Lokaal De Ronde Venen

Lokaal samenwerking