Inspiratieworkshop Rust in je Gezin

Uitgelicht

23 mei
 • 20:00
 • Wijk/Gezondheidscentrum in Mijdrecht (Hoofdweg 1)
 • Gratis na aanmelding

Hoe ziet de ideale week eruit voor jou en je gezin? Op een schaal van 1-10…hoe ideaal was vorige week voor je? Kom je net als vele ouders tot de conclusie dat je niet toekomt aan je ideale week? Je het veel te druk hebt met de opvoeding van je kinderen, het naar clubjes rijden, verantwoord koken, het huishouden, je werk en ook nog het onderhouden van je sociale netwerk?  Hoe kun je meer rust en balans in je gezin creëren, zodat je (nóg) meer kunt genieten van je gezin en meer tijd hebt voor ontspanning, voor jezelf én voor je partner?

 

Ter gelegenheid van 'De Internationale Dag Van Het Gezin' organiseert Ouders Lokaal in samenwerking met het Centrum Jeugd en Gezin de workshop ‘Rust in je gezin’.  Tijdens deze avond ga je samen met andere ouders op zoek naar creatieve, praktische en gemakkelijke oplossingen die zorgen voor meer rust en balans in je gezinsleven. Je zal met veel inspiratie naar huis gaan. 

 

Je leven in evenwicht

De zorg voor je (jonge) gezin combineren met je werk en je sociale leven is soms best lastig. Het is een fase wat vaak als de drukste periode van je leven ervaren wordt.  Als ouder ben je namelijk multifunctioneel en dat zorgt soms voor onrustige momenten voor jezelf én voor je gezin.  De momenten van een lekkere ontspannen bad met een gezichtsmaskertje; even lekker wegzakken op de bank met een goed boek of tijdschrift; even kunnen genieten van een bezoekje bij de schoonheidsspecialist of samen met je partner naar de bioscoop….  het lijkt bijna allemaal verleden tijd.  Zou het niet heerlijk zijn als je meer evenwicht en rust in je gezin kunt creëren en je de ontspannende activiteiten langzamerhand weer kunt oppakken en zo ook lekkerder in je vel zit? Hoe doen andere ouders dat? En hoe kan je zelf op een simpele manier meer rust en ritme in je gezin krijgen? Deze workshop zal jou genoeg inspiratie geven om hiermee  aan de slag te kunnen gaan.

 • Leer op een simpele manier naar je gezin te kijken en ervaar hoe je op een creatieve manier kunt zorgen voor meer evenwicht in je gezinsleven.
 • Ontdek welke stressmomenten ervoor zorgen dat je je evenwicht verliest en ervaar dat deze momenten op een gemakkelijke en positieve manier te beïnvloeden zijn.
 • Laat je inspireren door handige en creatieve ideeën van andere ouders, zodat je thuis aan de slag kunt gaan met praktische en effectieve tips die passen bij jouw gezinssituatie. 
 • Ontmoet andere ouders en deel je ervaringen.

 

Deelname en aanmelding
Deelname aan deze inspiratieworkshop is gratis (alleen na aanmelding). Klik hier om je aan te melden.We hopen je te zien tijdens deze workshop op donderdag 23 mei a.s. (van 20:00 uur tot 22:00 uur).

 

 

Help je mee?

Ouders Lokaal is er op gericht om ouders/opvoeders via leuke activiteiten met elkaar in verbinding te brengen en te inspireren. Ouders Lokaal heeft als doel dat ouders/opvoeders het gewoon gaan vinden om met elkaar te praten over opvoeding en  tevens ervaringen te delen om zo ook van elkaar te leren. Tevens hoopt Ouders Lokaal dat door ouders met elkaar te verbinden er leuke initiatieven ontstaan die gezamenlijk gerealiseerd kunnen worden binnen de gemeente.  Heb je een leuk idee? Of wil je ons helpen als vrijwilliger bij het organiseren van de diverse initiatieven? Stuur een mailtje naar info@ouderslokaal.nl

donderdag, mei 23, 2019 - 20:00
woensdag, mei 22, 2019 - 22:00

Activiteiten

29 jan

Mama Lokaal Abcoude

 • 29/01/2020
 • Gratis
5 feb
12 feb

Mama Lokaal Abcoude

 • 12/02/2020
 • Gratis

Ouders Lokaal De Ronde Venen

Lokaal samenwerking