Inspiratie ochtend Gezinsbalans bij Mama Lokaal Mijdrecht

Uitgelicht

10 jan
  • 10:00
  • Bibliotheek Mijdrecht - Dr v/d Haarlaan
  • gratis

Deze ochtend komt Corrie Versluis van Bezzzpecial coaching bij ons langs. We zullen met haar (terwijl de kinderen met elkaar spelen of op schoot zitten) het thema gezinsbalans centraal zetten. We dragen handvatten aan voor fijne balans in je gezin en er is volop gelegenheid om tips en ervaringen uit te wisselen....

Inspiratie ochtend Gezinsbalans
Hoe ziet de ideale week eruit voor jou en je gezin? Op een schaal van 1-10…hoe ideaal was vorige week voor je? En welk cijfer geef je deze week? Kom je net als vele ouders tot de conclusie dat je niet toekomt aan je ideale week? Je het veel te druk hebt met de opvoeding van je kinderen, het naar clubjes rijden, verantwoord koken, het huishouden, je werk en ook nog het onderhouden van je sociale netwerk? Hoe kun je meer rust en balans in je gezin creëren, zodat je (nóg) meer kunt genieten van je gezin en meer tijd hebt voor ontspanning, voor jezelf én voor je partner? Met de huidige echtscheiding- cijfers is het geen overbodige luxe om hier af en toe bij stil te staan en aandacht te besteden aan de juiste balans in je gezin....

Tijdens deze inspiratie ochtend ‘Gezinsbalans’ zal deze vraag dan ook centraal staan. Je gaat samen met andere ouders op zoek naar creatieve en gemakkelijke oplossingen die zorgen voor meer balans in je gezinsleven. Je zal je met veel inspiratie naar huis gaan.

Mama Lokaal
Bij het Mama Lokaal kunnen kersverse (en bijna) moeders elke vrijdagochtend vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten die ook net (of bijna) een baby hebben gekregen. Moeders van peuters en kleuters zijn ook van harte welkom! Onder het genot van een kopje thee of koffie kunnen ervaringen uitgewisseld worden of vragen gesteld worden aan deskundigen die met regelmaat eventjes komen binnenlopen. Bijvoorbeeld: een verloskundige, een lactatiekundige, een pedagoge, een verpleegkundige van het consultatiebureau of een babymasseuse. Heb je nog meer kindjes? Die zijn uiteraard ook van harte welkom. Opa's, oma's en papa's dan? Die zijn uiteraard ook van harte welkom!

Heb je een leuk idee, suggestie of feedback voor ons? Laat deze hier achter en wij zullen ons uiterste best doen om erop in te spelen.

Ouders Lokaal is er voor en door ouders
Het Mama Lokaal wordt gecoordineerd door BarbraBarbra is getrouwd en woont samen met haar lieve, schattige zoon Niek in Wilnis. Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers (moeders) die het leuk vinden om samen met Barbra het Mama Lokaal Mijdrecht te coördineren. Klik hier voor meer informatie. 

Mama Lokaal Whatsapp    
Wij hebben ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor Mijdrecht. Hierin houden we elkaar op de hoogte van activiteiten en wisselen we tips uit. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeld daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

vrijdag, januari 10, 2020 - 10:00
vrijdag, januari 10, 2020 - 11:30

Activiteiten

25 dec
27 dec

Mama Lokaal Mijdrecht

  • 27/12/2019
  • Gratis
1 jan
3 jan

Mama Lokaal Mijdrecht

  • 03/01/2020
  • gratis

Ouders Lokaal De Ronde Venen

Lokaal samenwerking