Inspiratie ochtend Gezinsbalans bij Mama Lokaal Mijdrecht

Uitgelicht

10 jan
  • 10:00
  • Bibliotheek Mijdrecht - Dr v/d Haarlaan
  • gratis

Deze ochtend komt Corrie Versluis van Bezzzpecial coaching bij ons langs. We zullen met haar (terwijl de kinderen met elkaar spelen of op schoot zitten) het thema gezinsbalans centraal zetten. We dragen handvatten aan voor fijne balans in je gezin en er is volop gelegenheid om tips en ervaringen uit te wisselen....

Inspiratie ochtend Gezinsbalans
Hoe ziet de ideale week eruit voor jou en je gezin? Op een schaal van 1-10…hoe ideaal was vorige week voor je? En welk cijfer geef je deze week? Kom je net als vele ouders tot de conclusie dat je niet toekomt aan je ideale week? Je het veel te druk hebt met de opvoeding van je kinderen, het naar clubjes rijden, verantwoord koken, het huishouden, je werk en ook nog het onderhouden van je sociale netwerk? Hoe kun je meer rust en balans in je gezin creëren, zodat je (nóg) meer kunt genieten van je gezin en meer tijd hebt voor ontspanning, voor jezelf én voor je partner? Met de huidige echtscheiding- cijfers is het geen overbodige luxe om hier af en toe bij stil te staan en aandacht te besteden aan de juiste balans in je gezin....

Tijdens deze inspiratie ochtend ‘Gezinsbalans’ zal deze vraag dan ook centraal staan. Je gaat samen met andere ouders op zoek naar creatieve en gemakkelijke oplossingen die zorgen voor meer balans in je gezinsleven. Je zal je met veel inspiratie naar huis gaan.

Over Mama Lokaal
Laat de was de was en kom gezellig naar het Mama Lokaal Mijdrecht om andere moeders uit je omgeving te ontmoeten! 
Bij Mama Lokaal kunnen (aanstaande) mama's elke vrijdagochtend tussen 10:00 en 11:30 uur vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten met kinderen van 0-4 jaar. Er wordt altijd wel wat leuks georganiseerd. Alle activiteiten sluiten zoveel mogelijk bij de leeftijden van de kinderen aan en natuurlijk ook bij de interesses van de mama's! Voor de allerkleinsten is er naast de georganiseerde activiteiten altijd wel iets leuks te knutselen en kan er in de mooie ruimte van de Bibliotheek volop gespeeld worden met elkaar. Uiteraard zijn papa's ook van harte welkom bij het Mama Lokaal! Onder het genot van een kopje koffie kan er gekletst worden met elkaar over de ups and downs van het ouderschap en de dynamiek van het opvoeden. De Mama Lokaal Kletspot staat standaard op tafel voor inspiratie, tips en leuke opvoedthema's. Op verzoek kunnen we ook speciale gasten uitnodigen zoals een draagdoekcoach, lactatiedeskundige, pedagoge, etc. Ideëen of verzoekjes kun je naar ons mailen of doorgeven aan Barbra of Nasrin.

Voor en door ouders
Het Mama Lokaal wordt gecoördineerd door Barbra en Nasrin. Beiden trotse moeder van een zoontje.  Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers (moeders of oma's) die het leuk vinden om samen met Barbra en Nasrin het Mama Lokaal Mijdrecht te coördineren. Interesse? Stuur een mailtje naar info@ouderslokaal.nl.

Mama Lokaal Whatsapp
Wij hebben ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor Mijdrecht. Hierin kun je elkaar vragen stellen, tips uitwisselen en wordt je op de hoogte gehouden van onze activiteiten. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeldt daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

vrijdag, januari 10, 2020 - 10:00
vrijdag, januari 10, 2020 - 11:30

Activiteiten

26 feb

Mama Lokaal Abcoude

  • 26/02/2020
  • Gratis
28 feb

Mama Lokaal Mijdrecht

  • 28/02/2020
  • Gratis
2 mrt

Praat Lokaal HSP

  • 02/03/2020
  • gratis na aanmelding

Ouders Lokaal De Ronde Venen

Lokaal samenwerking