Homeopaat bij Mama Lokaal Mijdrecht

Uitgelicht

21 jun
  • 10:00
  • Bibliotheek Mijdrecht (Dr v/d Haarlaan)
  • Gratis

Deze ochtend komt homeopaat Rianda Groenendijk bij ons op de koffie. Rianda heeft een praktijk voor klassieke homeopathie en helpt iedereen van jong tot oud. Elke leeftijd heeft zo zijn eigen charme en wat je ziet bij kinderen dat de homeopathie ontzettend snel kan aanslaan! De puurheid van kinderen vindt Rianda heerlijk om mee te werken. In haar praktijk ziet zij veel zwangere vrouwen en pas geboren baby’s. Op dit gebied is er ook zoveel mogelijk om te zorgen dat moeder en kind het goed doen! Denk ook aan homeopathie en bekkeninstabiliteit gecombineerd met reguliere therapie. 

 

Kinderhomeopathie
Elke ouder wil dat zijn kind lekker slaapt, vrij is van ziekten, lekker in z’n velletje zit en goed gaat met vriendjes en goed kan meekomen op school. Een (kinder)homeopaat kan veel voor je kind en zijn of haar klachten betekenen. Je kunt bij een homeopaat terecht voor alle soorten klachten op fysiek en mentaal niveau, zowel acuut als chronisch terugkerende problemen. ADHD, hooggevoeligheid, eczeem, kno klachten, waterwratjes, acne, klachten na vaccinaties , alle kinderen zijn gebaat bij een bezoek aan de praktijk. Het mooie van homeopathie is dat bij een goedgekozen homeopatisch middel niet alleen de klacht verbetert maar het kind verandert ook. Het wordt meer zichzelf, vaak rustiger en geconcentreerder en daardoor ook makkelijker in omgang.

 

Mama Lokaal
Bij het Mama Lokaal kunnen kersverse (en bijna) moeders elke vrijdagochtend vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten die ook net (of bijna) een baby hebben gekregen. Moeders van peuters en kleuters zijn ook van harte welkom! Onder het genot van een kopje thee of koffie kunnen ervaringen uitgewisseld worden of vragen gesteld worden aan deskundigen die met regelmaat eventjes komen binnenlopen. Bijvoorbeeld: een verloskundige, een lactatiekundige, een pedagoge, een verpleegkundige van het consultatiebureau of een babymasseuse. Heb je nog meer kindjes? Die zijn uiteraard ook van harte welkom. Opa's, oma's en papa's dan? Die zijn uiteraard ook van harte welkom!

Heb je een leuk idee, suggestie of feedback voor ons? Laat deze hier achter en wij zullen ons uiterste best doen om erop in te spelen.

 

Ouders Lokaal is er voor en door ouders
Het Mama Lokaal wordt gecoordineerd door Barbra. Barbra is getrouwd en woont samen met haar lieve, schattige zoon Niek in Wilnis. Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers (moeders) die het leuk vinden om samen met Barbra het Mama Lokaal Mijdrecht te coördineren. Klik hier voor meer informatie. 

 

Mama Lokaal Whatsapp    
Wij hebben ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor Mijdrecht. Hierin houden we elkaar op de hoogte van activiteiten en wisselen we tips uit. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeld daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

vrijdag, juni 21, 2019 - 10:00
vrijdag, juni 21, 2019 - 11:30

Activiteiten

Ouders Lokaal De Ronde Venen

Lokaal samenwerking