Homeopaat bij Mama Lokaal Abcoude

Uitgelicht

4 sep
  • 10:00
  • Bibliotheek Abcoude - Broekzijdselaan 46B in Abcoude
  • gratis

Deze ochtend komt homeopaat Rianda Groenendijk bij ons op de koffie. Rianda heeft een praktijk voor klassieke homeopathie en helpt iedereen van jong tot oud. Elke leeftijd heeft zo zijn eigen charme en wat je ziet bij kinderen dat de homeopathie ontzettend snel kan aanslaan! De puurheid van kinderen vindt Rianda heerlijk om mee te werken. In haar praktijk ziet zij veel zwangere vrouwen en pas geboren baby’s. Op dit gebied is er ook zoveel mogelijk om te zorgen dat moeder en kind het goed doen! Denk ook aan homeopathie en bekkeninstabiliteit gecombineerd met reguliere therapie. 

 

Kinderhomeopathie

Elke ouder wil dat zijn kind lekker slaapt, vrij is van ziekten, lekker in z’n velletje zit en goed gaat met vriendjes en goed kan meekomen op school. Een (kinder)homeopaat kan veel voor je kind en zijn of haar klachten betekenen. Je kunt bij een homeopaat terecht voor alle soorten klachten op fysiek en mentaal niveau, zowel acuut als chronisch terugkerende problemen. ADHD, hooggevoeligheid, eczeem, kno klachten, waterwratjes, acne, klachten na vaccinaties , alle kinderen zijn gebaat bij een bezoek aan de praktijk. Het mooie van homeopathie is dat bij een goedgekozen homeopatisch middel niet alleen de klacht verbetert maar het kind verandert ook. Het wordt meer zichzelf, vaak rustiger en geconcentreerder en daardoor ook makkelijker in omgang.

 

Mama Lokaal

Bij het Mama Lokaal kunnen kersverse (en bijna) moeders elke vrijdagochtend vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten die ook net (of bijna) een baby hebben gekregen. Moeders van peuters en kleuters zijn ook van harte welkom! Onder het genot van een kopje thee of koffie kunnen ervaringen uitgewisseld worden of vragen gesteld worden aan deskundigen die met regelmaat eventjes komen binnenlopen. Bijvoorbeeld: een verloskundige, een lactatiekundige, een pedagoge, een verpleegkundige van het consultatiebureau of een babymasseuse. Heb je nog meer kindjes? Die zijn uiteraard ook van harte welkom. Opa's, oma's en papa's dan? Die zijn uiteraard ook van harte welkom!

 

Heb je een leuk idee, suggestie of feedback voor ons? Laat deze hier achter en wij zullen ons uiterste best doen om erop in te spelen.

 

Voor en door ouders
Mama Lokaal Abcoude wordt gecoordineerd door Sabrienna. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers (moeders) die het leuk vinden om samen met Sabrienna het Mama Lokaal Abcoude te coördineren. Lijkt het je wat? Klik hier voor meer informatie

Mama Lokaal Whatsapp
Wij hebben ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor Abcoude. Hierin houden we elkaar op de hoogte van activiteiten en wisselen we tips uit. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeld daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

 

woensdag, september 4, 2019 - 10:00
woensdag, september 4, 2019 - 11:30

Activiteiten

29 jan

Mama Lokaal Abcoude

  • 29/01/2020
  • Gratis
5 feb
12 feb

Mama Lokaal Abcoude

  • 12/02/2020
  • Gratis

Ouders Lokaal De Ronde Venen

Lokaal samenwerking