Gezonde traktaties bij Mama Lokaal Mijdrecht

Uitgelicht

24 jan
  • 10:00
  • Bibliotheek Mijdrecht - Dr v/d Haarlaan in Mijdrecht
  • gratis

Voor veel ouders is een gezonde traktie maken best een uitdaging. In het drukke bestaan is het dan ook belangrijk dat 'gezond' vooral lekker is en dat het niet te veel tijd kost. Alles met elkaar is dat best een uitdaging! Daarom komt deze ochtend Annette van Fysikos Voeding bij ons langs. Zij zal leuke tips geven die je ook nog eens direct kunt proeven. Met de basis receptjes die Annette zal geven kan je vervolgens naar hartenlust mee varierëren zodat je kind kan genieten van gezonde snacks.

Over Mama Lokaal
Laat de was de was en kom gezellig naar Mama Lokaal Mijdrecht om andere moeders uit je omgeving te ontmoeten! 
Bij Mama Lokaal kunnen (aanstaande) mama's elke vrijdagochtend tussen 10:00 en 11:30 uur vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten met kinderen van 0-4 jaar. Er wordt altijd wel wat leuks georganiseerd. Alle activiteiten sluiten zoveel mogelijk bij de leeftijden van de kinderen aan en natuurlijk ook bij de interesses van de mama's! Voor de allerkleinsten is er naast de georganiseerde activiteiten altijd wel iets leuks te knutselen en kan er in de mooie ruimte van de Bibliotheek volop gespeeld worden met elkaar. Uiteraard zijn papa's ook van harte welkom bij het Mama Lokaal! Onder het genot van een kopje koffie kan er gekletst worden met elkaar over de ups and downs van het ouderschap en de dynamiek van het opvoeden. De Mama Lokaal Kletspot staat standaard op tafel voor inspiratie, tips en leuke opvoedthema's. Op verzoek kunnen we ook speciale gasten uitnodigen zoals een draagdoekcoach, lactatiedeskundige, pedagoge, etc. Ideëen of verzoekjes kun je naar ons mailen of doorgeven aan Barbra of Nasrin.

Voor en door ouders
Het Mama Lokaal wordt gecoördineerd door Barbra en Nasrin. Beiden trotse moeder van een zoontje.  Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers (moeders of oma's) die het leuk vinden om samen met Barbra en Nasrin het Mama Lokaal Mijdrecht te coördineren. Interesse? Stuur een mailtje naar info@ouderslokaal.nl.

Mama Lokaal Whatsapp
Wij hebben ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor Mijdrecht. Hierin kun je elkaar vragen stellen, tips uitwisselen en wordt je op de hoogte gehouden van onze activiteiten. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeldt daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

vrijdag, januari 24, 2020 - 10:00
vrijdag, januari 24, 2020 - 11:30

Activiteiten

6 mei

Even sparren over je gezinsbalans of opvoeding?

  • 06/05/2020
  • Gratis na aanmelding
30 sep
30 sep

Praat Lokaal Opvoeden na Scheiding

  • 30/09/2020
  • gratis na aanmelden

Ouders Lokaal De Ronde Venen

Lokaal samenwerking

Ouders lokaal werkt o.a. samen met het Centrum voor Jeugd en Gezin, Buurtgezinnen, Stichting Tympaan De Baat en Stichting Verantwoord Gamen

Chat provider: LiveChat