Alles over hechting bij Mama Lokaal Abcoude

Uitgelicht

20 mei
 • 10:00
 • Bibliotheek Abcoude - Broekzijdselaan 46b in Abcoude
 • gratis
 

Deze ochtend komt Natascha Bakker van coachingpraktijk Puur bij Mama Lokaal Abcoude langs voor een inspiratie ochtend. We zullen met haar (terwijl de kinderen met elkaar spelen of op schoot zitten) het thema 'hechting' centraal zetten. We dragen handvatten aan voor de opvoeding van je kind(eren) en er is volop gelegenheid om tips en ervaringen uit te wisselen....

 

8 fases van hechting: Ieder ouder heeft wel eens van het woord hechting gehoord en hoe belangrijk dit is voor de ontwikkeling van het kind. Maar wanneer start nu de hechting? Hoe ziet zo’n hechting er nu uit? Tijdens deze ochtend zijn alle ouders-to-be en ouders van kinderen van 0 tot 4 van harte welkom om inspiratie op te doen maar ook elkaar te inspireren. 

Over Mama Lokaal
Laat de was de was en kom gezellig naar het Mama Lokaal Abcoude om andere moeders uit je omgeving te ontmoeten! 
Bij Mama Lokaal kunnen (aanstaande) mama's elke woensdagochtend tussen 10:00 en 11:30 uur vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten met kinderen van 0-4 jaar. Er wordt altijd wel wat leuks georganiseerd. Alle activiteiten sluiten zoveel mogelijk bij de leeftijden van de kinderen aan en natuurlijk ook bij de interesses van de mama's! Voor de allerkleinsten is er naast de georganiseerde activiteiten altijd wel iets leuks te knutselen en kan er in de mooie ruimte van de Bibliotheek volop gespeeld worden met elkaar. Uiteraard zijn papa's ook van harte welkom bij het Mama Lokaal! Onder het genot van een kopje koffie kan er gekletst worden met elkaar over de ups and downs van het ouderschap en de dynamiek van het opvoeden. De Mama Lokaal Kletspot staat standaard op tafel voor inspiratie, tips en leuke opvoedthema's. Op verzoek kunnen we ook speciale gasten uitnodigen zoals een draagdoekcoach, lactatiedeskundige, pedagoge, etc. Ideëen of verzoekjes kun je naar ons mailen of doorgeven aan Hester of Laura.

Voor en door ouders
Het Mama Lokaal wordt gecoördineerd door Hester en Laura. Beiden trotse moeder van een zoontje.  Laura gaat binnenkort verhuizen. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers (moeders of oma's) die het leuk vinden om samen met Hester het Mama Lokaal Abcoude te coördineren. Interesse? Stuur een mailtje naar info@ouderslokaal.nl.

Mama Lokaal Whatsapp
Wij hebben ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor Abcoude. Hierin kun je elkaar vragen stellen, tips uitwisselen en wordt je op de hoogte gehouden van onze activiteiten. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeld daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

 
woensdag, mei 20, 2020 - 10:00
woensdag, mei 20, 2020 - 11:30

Activiteiten

27 mrt

Berenjacht De Ronde Venen

 • 27/03/2020
 • gratis
6 mei

Even sparren over je gezinsbalans of opvoeding?

 • 06/05/2020
 • Gratis na aanmelding
3 jun

Zoom Workshop De 9-jaars Fase

 • 03/06/2020
 • Gratis
22 jun

Praat Lokaal ASS

 • 22/06/2020
 • Gratis

Ouders Lokaal De Ronde Venen

Lokaal samenwerking