Alles over hechting bij Mama Lokaal Abcoude

Uitgelicht

20 nov
  • 10:00
  • Bibliotheek Abcoude - Broekzijdselaan 46b in Abcoude
  • gratis
 

Deze ochtend komt Natascha Bakker van coachingpraktijk Puur bij Mama Lokaal Abcoude langs voor een inspiratie ochtend. We zullen met haar (terwijl de kinderen met elkaar spelen of op schoot zitten) het thema 'hechting' centraal zetten. We dragen handvatten aan voor de opvoeding van je kind(eren) en er is volop gelegenheid om tips en ervaringen uit te wisselen....

 

8 fases van hechting: Ieder ouder heeft wel eens van het woord hechting gehoord en hoe belangrijk dit is voor de ontwikkeling van het kind. Maar wanneer start nu de hechting? Hoe ziet zo’n hechting er nu uit? Tijdens deze ochtend zijn alle ouders-to-be en ouders van kinderen van 0 tot 4 van harte welkom om inspiratie op te doen maar ook elkaar te inspireren. 

Mama Lokaal
Bij het Mama Lokaal kunnen kersverse (en bijna) moeders elke woensdagochtend vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten die ook net (of bijna) een baby hebben gekregen. Moeders van peuters en kleuters zijn ook van harte welkom! Onder het genot van een kopje thee of koffie kunnen ervaringen uitgewisseld worden of vragen gesteld worden aan deskundigen die met regelmaat eventjes komen binnenlopen. Bijvoorbeeld: een verloskundige, een lactatiekundige, een pedagoge, een verpleegkundige van het consultatiebureau of een babymasseuse. Heb je nog meer kindjes? Die zijn uiteraard ook van harte welkom. Opa's, oma's en papa's dan? Die zijn uiteraard ook van harte welkom!

Heb je een leuk idee, suggestie of feedback voor ons? Laat deze hier achter en wij zullen ons uiterste best doen om erop in te spelen.

Voor en door ouders
Mama Lokaal Abcoude wordt gecoordineerd door Hester en Laura. Beide trotse moeders van een zoontje. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers (moeders) die het leuk vinden om samen met Hester het Mama Lokaal Abcoude te coördineren. Lijkt het je wat? Klik hier voor meer informatie

Mama Lokaal Whatsapp
Wij hebben ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor Abcoude. Hierin houden we elkaar op de hoogte van activiteiten en wisselen we tips uit. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeld daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

 
woensdag, november 20, 2019 - 10:00
woensdag, november 20, 2019 - 11:30

Activiteiten

15 nov
22 nov

Mama Lokaal Mijdrecht

  • 22/11/2019
  • Gratis
27 nov
29 nov

Ouders Lokaal De Ronde Venen

Lokaal samenwerking