Mama Lokaal De Ronde Venen

Uitgelicht

 

Mama Lokaal De Ronde Venen

Bij het Mama Lokaal kunnen zwangeren en kersverse moeders elke woensdagochtend (Abcoude) en elke vrijdagochtend (Mijdrecht) vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten die ook net (of bijna) een baby hebben gekregen. Moeders van peuters en kleuters zijn ook van harte welkom! Onder het genot van een kopje thee of koffie kunnen ervaringen uitgewisseld worden of vragen gesteld worden aan deskundigen die met regelmaat eventjes komen binnenlopen. Bijvoorbeeld: een verloskundige, een lactatiekundige, een pedagoge, een verpleegkundige van het consultatiebureau of een babymasseuse. Heb je nog meer kindjes? Die zijn uiteraard ook van harte welkom. Opa's, oma's en papa's dan? Die zijn uiteraard ook van harte welkom! Wil je deze ochtend een bepaald thema terugzien, heb je ideeën of vragen voor een deskundige? Laat het weten via de ideeenbus op onze site. Wij zullen ons uiterste best doen om op je wensen in te spelen!

Het Mama Lokaal wordt georganiseerd door een team moeders en is gratis. Reserveren is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen. Mama Lokaal is er elke woensdagochtend van 10:00 uur - 11:30 uur in Bibliotheek Abcoude en elke vrijdagochtend van 10:00 uur - 11:30 uur in Bibliotheek Mijdrecht (Dr. v/d Haarlaan). 

Whatsapp groep
Elk Mama Lokaal heeft ook haar eigen Whatsapp groep. Hierin kun je op voorhand al kennismaken met andere moeders uit je omgeving én houden we elkaar op de hoogte van activiteiten en wisselen we tips uit. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeld daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

 

 


 

Activiteiten

22 nov

Peuter Yoga bij Mama Lokaal Abcoude

  • wo, 11/22/2017 - 10:00
  • gratis
24 nov
29 nov

Schoen zetten bij Mama Lokaal Abcoude

  • wo, 11/29/2017 - 10:00
  • gratis
1 dec

Pepernotenfeest bij Mama Lokaal Mijdrecht

  • vr, 12/01/2017 - 10:00
  • gratis
6 dec

Mama Lokaal Abcoude

  • wo, 12/06/2017 - 10:00
  • gratis

Ouders Lokaal De Ronde Venen

Lokaal samenwerking

Ouders lokaal is een samenwerking tussen ouders en het CJG