Sponsor de goodybag van Mama Lokaal!

Uitgelicht

25 jul, 2017

Mama Lokaal is de ontmoetingsplek voor (bijna) moeders, gerund door vrijwilligers.We richten ons op zwangeren en moeders met kinderen van 0 tot 4 jaar. Tijdens Mama Lokaal kunnen zij onder genot van een kopje koffie/thee tips en ervaringen uitwisselen over verzorging van de baby, peuterpubertijd, borstvoeding, moederschap etc.

De goodybag

Om het Mama Lokaal zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen is er een goodybag ontworpen voor moeders die pas bevallen zijn. Het is de bedoeling deze tas te vullen met leuke dingen (aardigheidjes, kleine speeltjes, boekjes, verwonderingen, kortings- en waardebonnen, verzin het maar). Uiteraard komt de inhoud het liefst van de lokale ondernemer! De tas is verkrijgbaar bij het Mama Lokaal tegen inlevering van een coupon. Deze coupon wordt aangeboden door de consultatiebureaus bij het eerste bezoek en/of door de gemeente bij de aangifte van de nieuwgeborene.

Wilt u ons sponsoren?

Wij zoeken sponsors voor onze goodybag. Past uw bedrijf of organisatie mooi bij onze doelgroep? Dan zouden we u willen vragen een bijdrage te doen aan de inhoud van de tas. Zo kunt u uw product/bedrijf of organisatie onder de aandacht brengen bij de moeders. Het gaat om 500 tasjes in totaal. We laten het aantal te vullen tasjes aan u over met een minimum van 50 stuks. In de welkomstbrief aan de moeder zullen we alle deelnemende bedrijven en organisaties ook nog eens vermelden.

Contact en meer informatie

Wilt u ons sponsoren met onze goodybag? Stuur dan een e-mail naar info@ouderslokaal.nl.

Meer Artikelen

Cyberpesten is enorm ingrijpend voor kinderen.

Tijdens de workshops en de ochtenden bij de Mama Lokalen komt met regelmaat het thema loslaten ter sprake.

Als ouder van een puber zoon of dochter krijg je er vroeg of laat mee te

jun 03, 2019

Onze kinderen zijn voortdurend digitaal actief via computer, telefoon, Nintento, Playstation etc. Onderzoek wijst uit dat 13 jarigen zo’n vijftien uur per week op het internet te vinden zijn.

Ouders Lokaal De Ronde Venen

Lokaal samenwerking